Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

 

Zasebnost in varnost

Osebni podatki

Za uporabo nekaterih storitev na spletnem mestu CPMS se mora uporabnik registrirati oziroma ustvariti svoj uporabniški račun. Pri registraciji mora uporabnik posredovati svoje ime, priimek in elektronski naslov, ki služi kot uporabniško ime. Tisti registrirani uporabniki, ki želijo naročiti razpoložljive psihološke teste, morajo posredovati še dodatne informacije o sebi in ustanovi, v kateri so zaposleni. Uporabnik prevzame vso odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost vseh podatkov, ki jih shrani v svojem uporabniškem profilu. CPMS se obvezuje, da bo vse posredovane podatke hranil in uporabljal v skladu z veljavno zakonodajo in to izjavo o varovanju zasebnosti.

Uporabnik z registracijo na spletnem mestu CPMS soglaša, da lahko CPMS njegove osebne podatke uporablja za (i) omogočanje dostopa do spletnega mesta CPMS in uporabo storitev, za uporabo katerih je zahtevana registracija, za (ii) vzpostavitev stika z uporabnikom, ko je to potrebno (npr. spremembe v delovanju sistema, obvestila, ki so neločljiv del uporabljane storitve [npr. obvestila o spremembah statusa naročila]) in (iii) v primerih, ko uporabnik to sam želi.

Kot uporabnik ste odgovorni za vse aktivnosti, opravljene z vašim uporabniškim računom, zato vam priporočamo, da na javnih računalnikih ne shranjujete svojega uporabniškega imena in gesla. Ob vsaki nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je prišlo do nepooblaščenega dostopa, nas morate o tem takoj obvestiti. CPMS ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli izgubo ali škodo, do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vašega uporabniškega računa.

CPMS izjavlja, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez izrecnega dovoljenja uporabnika.

Piškotki

CPMS ob (ne)prijavljenem prihodu na spletno mesto CPMS uporabniku dodeli en piškotek (sejni poškotek [session cookie: PHPSESSID]), ob prijavi na spletno mesto CPMS pa še dva piškotka (cpms_p in cpms_e), katerih edina funkcija je vzdrževanje stanja prijavljenosti uporabnika in preverjanje obstoja uporabnika ob vsakem njegovem zahtevku. V primeru, ko uporabnik zahteva stalno prijavo ("Zapomni si me"), znaša čas trajanja piškotkov cpms_p in cpms_e eno leto (v tem primeru se mora uporabnik strinjati z namestitvijo teh trajnih piškotkov), v nasprotnem primeru pa le do konca seje (ko se uporabnik ali odjavi ali zapre spletni brskalnik). Po 15. juniju 2013 uporabniku dodelimo tudi piškotek cpms_cookies, ki vsebuje uporabnikovo shranjeno nastavitev glede uporabe/hrambe piškotkov na spletnem mestu CPMS (čas trajanja tega piškotka znaša tri leta; piškotek se shrani po uporabnikovi odločitvi glede uporabe piškotkov). Vsi omenjeni piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne spletne strani oziroma njenih storitev. CPMS drugih piškotkov ne dodeljuje.

Z obiskom spletnega mesta CPMS se bodo na vaš računalnik shranili tudi piškotki s strani tretje osebe, in sicer s strani storitve Google Analytics. Edina funkcija dodeljenih piškotkov (__utma, __utmb, __utmc in __utmz) je spremljanje števila ogledov posamezne spletne strani pod domeno cpms.si. Več o piškotkih storitve Google Analytics si lahko preberete tukaj.

» Vaše nastavitve glede uporabe piškotkov

Ne strinjate se z uporabo piškotkov na spletnem mestu CPMS. S tem imate onemogočeno trajno prijavo ("Zapomni si me"), prav tako ne smemo beležiti statistike vaših obiskov spletnega mesta CPMS.

Svojo odločitev lahko spremenite s klikom na spodnji gumb "Se strinjam".