Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

 

Dejavnosti CPMS

CPMS izvaja raziskovalne, razvojne, izobraževalne, svetovalne in strokovne psihološke dejavnosti:

  1. Razvoj psiholoških merskih pripomočkov: Osrednja dejavnost CPMS je razvoj in distribuiranje psiholoških merskih pripomočkov.
  2. Psihološko merjenje in raziskovalna dejavnost: CPMS razvija in vzdržuje elektronski portal za merjenje v psiholoških študijah ter elektronsko bazo podatkov s področja psihologije. CPMS tudi vzdržuje in razvija psihološko testoteko na Oddelku za psihologijo FF UL.
  3. Založniška dejavnost: CPMS izdaja in prodaja v okviru Centra razvite merske pripomočke in priročnike ter drugo znanstveno in strokovno literaturo.
  4. Izobraževalna dejavnost: CPMS organizira izobraževanja in izpopolnjevanja iz uporabe pri CPMS razvitih psiholoških merskih pripomočkov. Izvaja tudi druge vrste strokovnega izobraževanja in izpopolnjevanja ter organizira strokovna srečanja.
  5. Svetovanje: Pri CPMS lahko zunanji naročniki dobijo konzultacije, vezane na psihološko merjenje in izvajanje raziskav z ljudmi. Za naročnike in partnerje CPMS izvaja tudi druge strokovne storitve, npr. izdeluje ekspertize in mnenja, izvaja psihološko ocenjevanje za kadrovsko selekcijo, opravlja poklicno, karierno in študijsko svetovanje ipd.