Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

Testi

Ocenjevanje bralne pismenosti in govora otrok

Naročanje

Govor: PPZ

Govor: SGP-PS

Govor: Lista naslovov in avtorjev otroških knjig

Sporazumevanje: LRSZ

Branje: OSBZ

Branje: Bralni test

Achenbachove lestvice ocenjevanja vedenja otrok in mladostnikov (ASEBA)

Naročanje

ASEBA

 

Splošni govorni preizkus – Pisno sporočanje (SGP-PS)

Avtorji: Ljubica Marjanovič Umek, Urška Fekonja Peklaj, Simona Kranjc, Gregor Sočan, Luka Komidar

Splošni govorni preizkus: Pisno sporočanje je namenjen ocenjevanju splošne govorne kompetentnosti in pisnega sporočanja otrok in mladostnikov, starih od 8 do 15 let.

Preizkus ima dve obliki:

S preizkusom ocenjujemo pragmatično zmožnost, metajezikovno zavedanje, poznavanje slovnice jezika in razumevanje metafor.

Preizkus se lahko uporablja individualno ali skupinsko, otrok / mladostnik na naloge odgovarja v pisni obliki. Uporabljajo ga lahko univerzitetni diplomirani psihologi in magistri psihologije, univerzitetni diplomirani pedagogi in magistri profesorji pedagogike ter univerzitetni diplomirani specialni in rehabilitacijski pedagogi (smer surdo-logo) in magistri logopedije in surdopedagogike.

Cene testnih materialov

* Oba odgovorna lista vsebujeta merila za vrednotenje zgodbe in zbirnik dosežkov.

Spletno vrednotenje

Spletno vrednotenje za SGP-PS (oblika A in B) je dostopno samo prijavljenim uporabnikom, ki so že zakupili določeno število spletnih vrednotenj.