Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

 

Usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov

Kot naročnike (vsaj) enega od bralnih preizkusov za merjenje bralnih zmožnosti učencev v začetnem obdobju šolanja, Ocenjevalne sheme bralnih zmožnosti za učence od 1. do 3. razreda (OSBZ) in/ali Bralnega testa za učence 3. razreda (Bralni test), vas vabimo na seminar oz. usposabljanje za delo z obema preizkusoma.

Usposabljanje je namenjeno učiteljem aktivov 1. triletja in svetovalnim delavcem na šolah.

Usposabljanje se bo začelo ob 14:00, zaradi prostorskih omejitev je število udeležencev omejeno na 40 mest. Srečali se bomo enkrat, in sicer:

Kdaj?Kje?
10. maj 2019, 14:00Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana,
predavalnica 119 (v 1. nadstropju FF)

Prijava je možna do 8. maja 2019 (do 12:00) ali do zapolnitve vseh razpoložljivih mest.

Usposabljanje bo izvedeno, saj je prijavljenih več kot 20 udeležencev (trenutno 28).

Na usposabljanju:

Pomembno: Na usposabljanje morate s seboj prinesti vse materiale za določen test (priročnik, predloge, preizkuse, testne zvezke in šablone), prav tako mora vsak udeleženec prinesti tudi po en odgovorni list za vsako različico testa OSBZ in Bralnega testa.


Za že prijavljene udeležence trenutnega usposabljanja

Obrazec za oddajo podatkov za pripravo potrdil o uspešno opravljenem usposabljanju.


Za uporabnike, ki so osebno ali pod okriljem svoje šole naročili vsaj enega od bralnih preizkusov (v nadaljevanju naročnik), je za to osebo udeležba brezplačna (samo prvič). Za vse ostale udeležence, ki jih na izobraževanje prijavi naročnik, znaša cena 7-urnega seminarja 40 €.

Navodila za prijavo na usposabljanje

Prijava na 24. usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov (10. maj 2019)

Prijavljanje na usposabljanje v maju 2019 je zaključeno.