Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

 

Usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov

Kot naročnike (vsaj) enega od bralnih preizkusov za merjenje bralnih zmožnosti učencev v začetnem obdobju šolanja, Ocenjevalne sheme bralnih zmožnosti za učence od 1. do 3. razreda (OSBZ) in/ali Bralnega testa za učence 3. razreda (Bralni test), vas vabimo na seminar oz. usposabljanje za delo z obema preizkusoma.

Usposabljanje je namenjeno učiteljem aktivov 1. triletja in svetovalnim delavcem na šolah.

Usposabljanje bo potekalo od 13:50 do 19:30, zaradi prostorskih omejitev je število udeležencev omejeno na 40 mest. Srečali se bomo enkrat, in sicer:

Kdaj?Kje?
9. november 2018, 13:50Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana,
predavalnica 15 (v pritličju FF)

Prijava je možna do 7. novembra 2018 (do 12:00) ali do zapolnitve vseh razpoložljivih mest.

Usposabljanje bo izvedeno, saj je prijavljenih več kot 20 udeležencev (trenutno 26).

Na usposabljanju:

Pomembno: Na usposabljanje morate s seboj prinesti vse materiale za določen test (priročnik, predloge, preizkuse, testne zvezke in šablone), prav tako mora vsak udeleženec prinesti tudi po en odgovorni list za vsako različico testa OSBZ in Bralnega testa.


Za že prijavljene udeležence trenutnega usposabljanja

Obrazec za oddajo podatkov za pripravo potrdil o uspešno opravljenem usposabljanju.


Za uporabnike, ki so osebno ali pod okriljem svoje šole naročili vsaj enega od bralnih preizkusov (v nadaljevanju naročnik), je za to osebo udeležba brezplačna (samo prvič). Za vse ostale udeležence, ki jih na izobraževanje prijavi naročnik, znaša cena 7-urnega seminarja 40 €.

Navodila za prijavo na usposabljanje

Prijava na 22. usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov (9. november 2018)

Prijavljanje na usposabljanje v novembru 2018 je zaključeno.