Spletna stran CPMS uporablja piškotke za namene avtentikacije uporabnikov po prijavi na spletno stran in za analizo obiskov (prek storitve Google Analytics).
Ali se strinjate, da na vaš računalnik (brskalnik) naložimo piškotke za te namene? Svojo odločitev lahko kasneje tudi spremenite na strani Zasebnost in varnost.

Želim izvedeti več

Moj profil

 

Usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov

Kot naročnike (vsaj) enega od bralnih preizkusov za merjenje bralnih zmožnosti učencev v začetnem obdobju šolanja, Ocenjevalne sheme bralnih zmožnosti za učence od 1. do 3. razreda (OSBZ) in/ali Bralnega testa za učence 3. razreda (Bralni test), vas vabimo na seminar oz. usposabljanje za delo z obema preizkusoma.

Usposabljanje je namenjeno učiteljem aktivov 1. triletja (razrednega pouka) in svetovalnim delavcem na šolah (psihologi, pedagogi in specialni pedagogi).

Usposabljanje se bo začelo ob 8:30 (do 15:00), zaradi prostorskih omejitev in ukrepov zaradi COVIDA-19 je število udeležencev omejeno na 35 mest. Srečali se bomo enkrat, in sicer:

Kdaj?Kje?
18. september 2020, 8:30Filozofska fakulteta, Aškerčeva 2, Ljubljana,
predavalnica 2 (v pritličju FF)

Prijava je možna do 16. septembra 2020 (do 12:00) ali do zapolnitve vseh razpoložljivih mest.

Usposabljanje bomo izvedli le v primeru, če bomo zbrali dovolj prijav, in sicer vsaj 20 (trenutno 16).

Na usposabljanju:

Pomembno: Na usposabljanje morate s seboj prinesti vse materiale za določen test (priročnik, predloge, preizkuse, testne zvezke in šablone), prav tako mora vsak udeleženec prinesti tudi po en odgovorni list za vsako različico testa OSBZ in Bralnega testa.


Za že prijavljene udeležence trenutnega usposabljanja

Obrazec za oddajo podatkov za pripravo potrdil o uspešno opravljenem usposabljanju.


Za uporabnike, ki so osebno ali pod okriljem svoje šole naročili vsaj enega od bralnih preizkusov (v nadaljevanju naročnik), je za to osebo udeležba brezplačna (samo prvič). Za vse ostale udeležence, ki jih na izobraževanje prijavi naročnik, znaša cena 7-urnega seminarja 40 €.

Navodila za prijavo na usposabljanje

Prijava na 28. usposabljanje za uporabo bralnih preizkusov (18. september 2020)

Prijavljanje na usposabljanje v septembru 2020 je zaključeno.